Nyhetsbild
Aioli är klassikern som aldrig blir omodern. Här med blandade örter. Foto: Jens Lindstedt

Njut av sommarens grönsaker

Jens Lindstedt -
Det är först nu, i slutet av ­juli och i augusti, som vi i Finland kan börja njuta av inhemska goda och späda grön­saker. ­Butikernas grönsaksdiskar är fyllda till bredden och pris­nivån på inhemska grönsaker börjar vara på en för konsumenten tacksam ­nivå.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

-nyheter (24 timmar) 0.95 € /24h -nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Eller

Redan kund?

Logga in Skapa konto
mat & dryck
Mat & Dryck
30.11 kl 22:19
Mat & Dryck
27.10 kl 07:38
Mat & Dryck
08.10 kl 16:40
Visa fler
Senast publicerat
Visa fler
Andra läser just nu
Lokalt
05.2 kl 08:16
Utrikes
21.1 kl 22:48

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan