Nyhetsbild
Ugnsrostade persikor och pekan­nötter är gott på yog­hurten. Foto: Malin Båtmästar

Gott med yoghurt och granola

Malin Båtmästar -
Har du tröttnat på yoghurt och mysli? Med lite kreativitet och kryddor kan man förvandla även de tråkigaste av frukostar.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Just nu får du tillgång till e-tidningen och alla plusmärkta artiklar på webben för 1 € första månaden sedan 17,80 €/månad. Ingen bindningstid.

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
E-tidningen + -nyheter Just nu: 1 € -nyheter 9.90 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto
Mat & dryck
Visa fler
Andra läser just nu

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan