Den 1999-födda Sjöholm är en av de 18 spelarna i U19-landslaget bestående av spelare födda 1998 och 1999 som deltar i EM-fortsättningskvalet i Irland mellan den 4 och 9 april. Förutom värdnationen spelar Finland mot Ukraina och Skottland om en plats i EM-slutspelet i augusti. Även den bästa grupptvåan i de sex grupperna går vidare.

Sjöholm lyckades slå sig in i truppen trots att konkurrensen var hårdare än någonsin.

– Just nu är alla aktuella spelare skadefria så det var många goda kandidater som lämnade utanför. Eftersom man bara får välja 18 spelare var det en fördel för de som är mångsidiga och kan spela på olika platser, säger chefstränaren Marianne Miettinen.

Unitedtränaren Keijo Paananen tycker att Sjöholm passar bäst som ytter när hon ofta får komma rättvänd och utmana med sin fart och teknik.
- Däremot kom hon inte till sin rätt som en av två anfallare när GBK spelade mot TPS i lördags. Å andra sidan var TPS mycket bra. GBK hade egentligen ingen chans, utan kunde ha förlorat med 10–0, säger Paananen om matchen som TPS vann med 5–1 utan den igen knäskadade Riikka Ketoja.
Enligt Paananen skulle Sjöholm också haft chansen att spela med landslaget för äldre i fjol, men prioriterade då spel med den egna åldersklassen.
- Fast det är klart att det nu är mycket enklare för Bollförbundet att ta ut henne när hon spelar i damligan. Så har det alltid varit, säger Paananen.

Sjöholms lagkamrat Monica Hagström (GBK) har i sin tur blivit uttagen till den dubbellandskamp som U17-landslaget spelar mot Tjeckien den 23 och 25 mars. Siiri Koivula (VIFK) gör sin debut i dessa sammanhang.