NyhetsbildZoom
På fredagseftermiddagen sken solen över ett hyfsat vårvarmt Jakobstad. Foto: Björn Bredbacka

Centralplan förbereds för premiär

Björn Bredbacka -
Om tre veckor spelar Jaro hemmapremiär i division ett. Förhoppningen är att matchen ska kunna spelas på Centralplan.

För att förbättra oddsen har fiberduken rullats ut och värmen slagits på. Allt för att ge gräset bästa möjligt förutsättning. Nu väntar Jaro bara på att lite vårvärme ska hitta till Österbotten.

Jaro har ofta fått finna sig i att spela någon eller några matcher på Västraplan i början av säsongen. Men för att undvika det i år har man på egen begäran flyttat fram premiärmatchen som egentligen skulle spelas nästa veckas lördag. Den matchen spelas i stället i juni som blir en matchtung månad för Jaro.

I stället spelas den första matchen borta mot Ekenäs om två veckor medan Grankulla IFK väntar på hemmaplan en vecka senare.

Andra läser just nu
Opinion
27.4 kl 04:00
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan