NyhetsbildZoom
One Desire är Jimmy Westerlund, André Linman, Ossi Sivula och Jonas Kuhlberg. Foto: Pressbild

Fagerö satsar på festival

Vivian Johansson -
På skolavslutningen är det säsongsöppning på Fagerö Folkpark. Det blir festivalstämning, utlovar arrangörerna.

Fagerö Folkpark har säsongsöppning den 3 juni. I år har evenemanget på skolavslutningen bytt namn från Fagerö karneval till Fagerö festival, för att det utlovas festivalstämning med tre lokala, österbottninska band.

På scenen står One Desire med sångaren André Linman. Bandet Bastupojkarna, med låtar som ”Dröömin” och ”Vår stuga” ska också fira skolavslutningen på Fagerö.

På festivalen blir det också rock på dialekt när Lasse Eriksson med band bjuder på låtar som ”Häschtjäschfjälin” och ”Kåtongfields”.

På kvällen flyttar discot in i paviljongen.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan