- Äntligen lyckades jag på en frispark. Det var vid rätt tillfälle efter att vi har haft svårt att komma i gång, säger Virtanen.

Jaro hade svårt att få till stånd något riktigt tryck efter ledningsmålet. Inhopparen Seth Paintsil fick den bästa chansen i slutminuterna. Paintsil fick foten fri från straffområdesgränsen och skruvade skottet mot det bortre hörnet, men det var i rätt höjd för TPS-målvakten Visconsin. Ett lägre avslut skulle ha varit svårare att greppa.

TPS dominerade helt under de första 20 minuterna, men sedan kom Jaro in i matchen. Yttrarna Walter Moore och Joni Remesaho hade varsitt läge att nickk in ett ledningsmålet, men Moores nick gick förbi medan Remesahos räddades.

Eissele hade också ett avslut som blockerades. Den bästa chansen hade ändå ändå Katidis efter en hörna, men mittbacken Miro Tenho gjorde en benparad.
Matchen kunde mycket väl ha avgjord redan när Jaro kom igång. TPS dominerade helt och radade upp flera halvfarliga hörnor. Holma hade en nick via marken i ribban och Rähmönen var flera gånger nära att näta.

I Jaro varnades Chantzopoulos och Eissele, vilket betyder att Chantzopoulos är avstängd i söndagens hemmamatch mot Haka. Mycket talar för att den färska studenten Oskar Sandström då får sitt eldprov, vilket betyder att han får ta det lugnt med studentfirandet.