Förutom målet noterades Carolinas Aho också för en assist. Han passade till Teräväinens mål. Också Floridas Jussi Jokinen fick en passningspoäng i första perioden.

Matchen var mycket jämn och segern gick slutligen till Carolina med resultatet 4–3 efter att Carolinas Jeff Skinner gjorde det avgörande målet i slutet av tredje perioden. Skinner gjorde ytterligare ett mål i matchen.

Montreals Artturi Lehkonen stod för lagets enda mål i matchen mot Detroit. Matchen gick till förlängning där Detroits Anthony Mantha avgjorde matchen i lagets favör.

I de övriga matcherna slog Washington Calgarys med 4–2 medan Buffalo förlorade mot Pittsburgh med 1–3.

Tuukka Rasks Boston förlorade med 2–3 mot Ottawa. Rask tog 19 skott.

Matchen mellan New York och New Jersey vanns av New Jersey med 3–2. Antti Raanta motade 26 puckar i New Yorks mål.