– Attacken började kort efter halv tre på eftermiddagen lokal tid då en personbil körde på flera personer på Westminster Bridge. Efter det kraschade bilen in i ett räcke och en man rusade ut. Han knivhögg en polis vid parlamentet innan andra poliser sköt honom till döds.

– Minst fyra människor dog i attacken. Gärningsmannen och den knivhuggna polisen finns bland dem. De två andra dödsoffren dog veterligen på bron.

– Flera personer fick mycket allvarliga skador. En svårt skadad kvinna räddades från floden Themsen.

– Parlamentshuset spärrades av efter attacken. De första personerna fick lämna byggnaden först flera timmar efter attacken, men många var kvar långt in på kvällen.

– Utrikesministeriet och Finlands ambassad i London har inte fått uppgifter om att några finländare skulle ha skadats.

Det här vet vi ännu inte:

– Uppgifterna om den misstänkta gärningsmannen är tills vidare knappa. Foton på sociala medier visar hur räddningspersonal försöker återuppliva en skäggig man.

– Öppnade polisen eld mot angriparens bil redan före den kraschade? En del ögonvittnen säger det, men uppgifterna har inte bekräftats.

– Finns det mer än en gärningsman? Till exempel BBC rapporterar att en anonym poliskälla uppgett att polisen har en annan man i förvar.

– Ligger någon grupp bakom attacken? Hittills har ingen tagit på sig skulden för attacken.