Vad är din hälsning till nya kommunfullmäktige?

Zoom

Margareta Klockars. Foto: Stefan Westergård


Margareta Klockars

– Jag vill att de ska tänka på vår framtid ungdomen men också de äldre. Det finns så vida frågor inom politiken, jag tror att man måste se på samhället som en helhet för att inte gynna enskilda sektorer. Men jag ser gärna att man värnar om den närservice vi har. För övrigt har det varit ett bra utbud av kandidater. Här i Malax kan man lätt råka på och diskutera med kandidaterna. Det blir mera engagemang med sådan närpolitik, säger Margareta Klockars.

Zoom

Sandra Söderholm Foto: Stefan Westergård


Sandra Söderholm

– Jag vill att de ska satsa mer på ungdomen. Det skulle få finnas fler fritidsaktiviteter. Det är en sak man kunde jobba för. I Malax hade vi ett bra utbud att rösta på, jag hittade snabbt min kandidat. Annars är det inget speciellt jag kommer att tänka på, jag är nöjd med Malax. Lycka till önskar jag till nya kommunfullmäktige, säger Sandra Söderholm.

Zoom

Inger Johansson Foto: Stefan Westergård


Inger Johansson

– I den här åldern tänker jag på äldreomsorgen. Den har funkat bra enligt de behov jag haft, så det får man gärna upprätthålla. Sen är det viktigt att barn och ungdomar har det bra, det är de som ska hjälpa oss senare. Sen finns det mycket man kunde säga om vägarna men jag har svårt att sätta fingret på var man borde börja, Men utbudet av kandidater var bra, jag hittade min kandidat, säger Inger Johansson.

Zoom

Johanna Granlund och Oliver Granlund hälsar lycka till till nya fullmäktige, speciellt till de nyinvalda. Foto: Stefan Westergård


Johanna Granlund

– Jag vill hälsa lycka till, speciellt till de nyinvalda. Det som är mest aktuellt för mig är barnfamiljerna. Jag vill gärna att de tänker på barnen som är framtiden, och sen de äldre, som gjort allt det här möjligt. Jag är relativt nyinflyttad i Malax så jag är inte insatt i specifika frågor, men jag är väldigt nöjd hur allt funkat. Det får gärna fortsätta så. Det var också lätt att hitta en kandidat, säger Johanna Granlund.