I kväll är det dags för serieledarna JBK att bekänna färg. Efter tre inledande drabbningar mot nykomlingar väntar Vasa IFK på bortaplan.

VIFK är ett tippat topplag i serien och efter en lite trög start med två kryss visade Vasalaget klass senast när TP-47 föll med 2–0.

Enligt den preliminära startelvan kommer JBK till spel med en backlinje som alltjämt saknar Johan Brunell som verkar ha alla sorters problem med att få speltillståndet i ordning.

Backlinjen lär där med se nästan likadan ut som senast med William Holti och Oskar Sandström som mittlås och Anton Kass till vänster. Däremot är Obinna Nzeh tillbaka och tar sannolikt tillbaka hand om den andra ytterbacksplatsen.

Från Jaro kommer ett par förstärkningar i form av Adam Vidjeskog och Seth Paintsil.

Därmed talar mycket för att Vidjeskog går in på tremannamittfältet med Antonio Hotta och Viktor Strömbäck medan Jim Myrevik flyttas ut som ytter.

Joakim Häggblom är inte med i truppen utan Antti Palohuhta startar i anfallet.

Mellan stolparna ser Patrik Häggblom ut att bli den tredje JBK-målvkaten som luftas i årets division två. De tidigare, Johan Brunell och Johannes Ström har så här långt hållit målet rent. JBK har en målskillnad på 8-0.

Kvällens match på Elisa Stadion i Vasa börjar klockan 19.

JBK: Patrik Häggblom, Obinna Nzeh, William Holti, Oskar Sandström, Anton Kass, Adam Vidjeskog, Viktor Strömbäck, Antonio Hotta, Seth Paintsil, Jim Myrevik, Antti Palohuhta.

Bänken: Joakim Lönnqvist, Gusten Sundqvist, Anton Sandlin, Alex Ramsay, Rasmus Korkea-Aho, Alfred Söderman.