UPPDATERAD. Öhberg skadade sig i matchen mot Honka då han kolliderade med Kasperi Liikonen. Jaromålet vaktas av Johannes Ström, medan Pontus Backlund är reservmålvakt.

- Jag fick ont i axeln då kolliderade med Liikonen i första halvlek. Det är området kring nyckelbenet och axeln. Det kan vara ledbandet eller ledkapseln, säger Öhberg.

- Det har inte gått att träna, men jag tror inte att det är en spricka, men vet med säkerhet när vi får röntgensvaren på tisdag.

ÖT fick tag på Öhberg när Jaro var i Björneborg på väg till Åbo. TPS, som klarade sig till ligakval senaste säsong, har inlett denna säsong i underkant då man på de 4 första matcherna lyckats skrapa ihop endast 2 poäng.

- Vi har betonat inom truppen att inte se på tabellen. TPS har ett bättre lag än tabellen visar. Mikko Hyyrynen borde vara tillbaka efter skada. Dessutom har de ju rutinerade spelare som Mika Ääritalo och Jani Virtanen, säger Öhberg.

Aningen överraskande börjar Ääritalo på bänken. Jaro hade små bekymmer med förberedelserna inför Honkamatchen då en del spelare hade smärre skador. Tränaren Kristian Heames var tvungen att göra två ändringar i laguppställningen strax före avspark då både Kevin Larsson och Axel Vidjeskog var tvungna att stå över. Båda är dock spelklara inför matchen mot TPS och start från bänken, medan Walter Moore flyttas upp som ytter efter sina problem med positionsspelet defensivt.

Matchen börjar klockan 18.30 och sänds direkt via Elisa-tv och Fanseat, och på O'Learys i Jakobstad.


Jaro: Ström; Peth, Bino Bamba, Chantzopoulos, Messenger; Kula, Kronholm, Katidis; Remesaho, Eissele, Moore.
Avbytare: Backlund, Adam Vidjeskog, Axel Vidjeskog, Paintsil, Larsson, Sandström, Häggblom.