Det rapporterar The Washington Post.

Scaramucci publicerade i går en tweet, där han uppgav att han tänker radera sina Twittermeddelanden. Han sade att hans tidigare åsikter har utvecklats och att de inte borde orsaka problem. Scaramucci sade också att han nu följer presidentens agenda och att det är det enda som har betydelse.

I sina tidigare tweets har Scaramucci bland annat beskrivit Demokraternas Hillary Clinton som "otroligt kompetent". Dessutom verkar det på basis av hans tidigare tweets som att hans åsikter skiljer sig från Trumps när det gäller vapen, klimatförändringen, islam och olaglig immigration.

I ett av sina gamla Twitterinlägg säger Scaramucci till exempel att USA har för många vapen och att han alltid varit för att begränsa vapen med lagar.

I en tweet som publicerats år 2012 säger Scaramucci att han stöder samkönade äktenskap och att han motsätter sig dödsstraff. Dessutom säger han i en tweet som publicerats samma år att han gillar Hillary Clinton.

Förra året skrev Scaramucci att uppgiften om att människor fortfarande tror att klimatförändringen är en bluff är deprimerande. Trump har flera gånger sagt att klimatförändringen är en bluff. Presidenten beslutade också att dra USA ur Paris-klimatavtalet.

Från kritik till beröm

Scaramucci har också publicerat ett inlägg på Twitter där han motsätter sig att man bygger murar. Trump har sagt att han ska bygga en mur på gränsen mellan USA och Mexiko

– Murar fungerar inte. De har aldrig fungerat, och kommer aldrig att göra det. berlinmuren 1961–1989, gå inte i den fällan, skrev Scaramucci på Twitter för två år sedan.

Enligt The Washington Post började Scaramuccis gamla Twitterinlägg cirkulera på Twitter i fredags. Scaramucci hade redan hunnit radera en del av de gamla Twitterinläggen, men andra användare hann ta skärmdumpar av dem.

Scaramuccis tweets är inte det enda som pekar på att den nya kommunikationschefen och Trump haft avvikande åsikter tidigare. För två år sedan beskrev Scaramucci Trump bland annat som en "inkapabel politiker" i en intervju för Fox News. Nu har Scaramucci upprepade gånger bett om ursäkt för sin kommentar.

– Jag borde aldrig ha sagt så om honom, sade Scaramucci i sin första presskonferens i Vita huset i veckan.

Scaramucci har också flera gånger sagt till journalisterna att han älskar presidenten.

Scramucci, 53, är en miljonär och affärsman från New York och han har förr arbetat som investeringsbankir. Scaramucci, som samlade in pengar för Trumps valkampanj, har ingen tidigare erfarenhet av strategisk kommunikation. Amerikanska medier rapporterar att Trumps dotter Ivanka Trump och hennes make Jared Kushner stödde presidentens beslut att utnämna Scaramucci till kommunikationsansvarig.