När Toronto avslutade november med att besegra Edmonton med 3-0 på hemmaplan visade han att formen fortfarande är lysande. Anfallaren gjorde två mål för tredje gången i sin karriär. Han öppnade målskyttet i numerärt överläge efter drygt sex minuter när han tvingade sig in framför mål och bara lade klubban till en hård passning från kanten. Komarovs kedjekamrat Nazem Kadri gjorde 2-0 en bit in i den andra perioden och när Edmonton jagade reducering i slutminuterna kom matchens tredje och Komarovs andra mål för kvällen. Det var samtidigt ett av hans lättare mål i karriären, Komarov frispelades framför tomt mål och kunde enkelt pricka in sin tionde fullträff för säsongen. Matchen blev också minnesvärd för hemmamålvakten Garrets Sparks som höll nollan i sin NHL-debut. Toronto passerade samtidigt Buffalo i botten av sin division och fortsätter att krypa närmare de övriga lagen.