Nyhetsbild

Blue Fox kammade noll mot serieledaren Jokerit

INNEBANDY Blue Fox damer hade som väntat ingen chans mot serieledarna Jokerit. Däremot har Nykarlebylaget ännu allt att spela om ännu denna säsong.

Nyhetsbild

Goats vann rysare och bröt RöVe:s rekordlånga svit – tredje och avgörande match på söndag

INNEBANDY RöVe vann den första semifinalen, men lokalkonkurrenten Karleby Goats skärpte sig och fick revansch. När hade RöVe förlorat senast?

Nyhetsbild

Blue Fox herrar avslutade en tuff säsong: "Jag kommer att vara med något sätt"

INNEBANDY Blue Fox herrar avslutade en tuff säsong med en ny förlust och bara 1 poäng på 20 matcher i Finlandsserien.

Nyhetsbild

Ultimatum för Jeppis FBC: Vinna eller försvinna

INNEBANDY Jeppis FBC fick inte till det när man inledde slutspelet borta mot ISB i Ilmajoki.

Nyhetsbild

Storpublik såg RöVe ta första inteckning – "Vi fick en bra start i matchen"

INNEBANDY RöVe leder semifinalserien mot lokalkonkurrenten Karleby Goats. Match nummer två spelas på fredag och eventuell tredje match på söndag.

Nyhetsbild

Karlebyduon i Blue Fox klarade sig bra – poängsnidare skadad

INNEBANDY Blue Fox-tränaren Celine Hellström berömde framför allt sina spelare från Karlebylaget Nibacos i hemmaförlusten mot Nystars.

Nyhetsbild

Full pott för Jeppis FBC och RöVe – klart vilka lag möts i slutspelets första omgång

INNEBANDY Grundserien i innebandytvåan avslutades på söndagen. Slutspelet inleds preliminärt 24 februari.

Nyhetsbild

Blue Fox nära att komma i kapp: "Vi hade en broms på i första perioden"

INNEBANDY Blue Fox låg under från början till slut i Uleåborg, men var nära att komma i kapp.

Nyhetsbild

Straffarna avgjorde när RöVe och Jeppis FBC bjöd på rysare – "Hoppas vi möts i slutspelets första omgång"

INNEBANDY Den talrika publiken, 215 betalande, fick bevittna en spännande match, en målrik sådan.

Nyhetsbild

Målskyttet har lossnat för Julina och Blue Fox: "Vi har börjat sikta bättre"

INNEBANDY Blue Fox damer har en positiv trend i landets näst högsta serie Divari. Trots en motig start har laget efter lördagens seger alla chanser till förnyat seriekontrakt.

Nyhetsbild

Poängglad blåräv i fokus – Julia Storskrubb månadens spelare

INNEBANDY Blue Fox spelade bara två matcher i januari, men det räckte för att Julia Storskrubb skulle göra avtryck. Hon har utsetts till månadens spelare i division ett.

Nyhetsbild

Ännu ingen seger för Blue Fox – Dynamo avgjorde på fyra minuter

INNEBANDY Blue Fox vann de två sista perioderna med 4–3 sammanlagt. Problemet var att Dynamo tog den första med 0–4 och därmed skrevs slutsiffrorna 4–7 i Nykarleby.

Nyhetsbild

RöVe fick slita hårt för segern – "Det blir en hård match mot Jeppis"

INNEBANDY Valaat bjöd på chockstart, men RöVe reste sig och tog sin 13:e raka seger.

Nyhetsbild

Jeppis FBC laddar för slutspel – blir troligen trea

INNEBANDY Simo Korpitie och William Sundelin var igen i stor poängform för Jeppis FBC.

Nyhetsbild

Klart att Blue Fox faller: "För stort ansvar direkt för de unga spelarna"

INNEBANDY Efter förlusten mot serietvåan Pirkat står det nu matematiskt klart att Blue Fox faller till division 2.

Nyhetsbild

RöVe fick sin revansch i hyperspännande toppmöte – publiken levde helhjärtat med i 60 minuter

INNEBANDY Karlebylaget tog sin 12:e raka seger och delar serieledningen med ISB.

Nyhetsbild

Jeppis FBC på väg mot slutspel: "Anfallsspelet var bra"

INNEBANDY Jeppis FBC är på väg mot slutspel i innebandyns division 2. Där kan det bli derbymatcher mot RöVe från Karleby.

Nyhetsbild

Jeppis FBC började och slutade med straffslag i Jalasjärvi

INNEBANDY Jeppis FBC går från seger till seger. På söndag gav gästspelet i Jalasjärvi full utdelning. Segern över Jalas var lagets femte raka triumf i innebandytvåan.

Nyhetsbild

Mycket ojämnt när RöVe tog elfte raka segern – "Nu kommer matchen vi länge väntat på"

INNEBANDY Två nya spelare anslöt sig i Karlebylagets trupp. Båda lyckades med målskyttet i debuten.

Nyhetsbild

Blue Fox-damerna hade vittring, men SBS Wirmo höll undan

INNEBANDY Blue Fox gjord tre snabba mål i den sista perioden och hade kontakt med tio minuter kvar på klockan. Men hemmalaget SBS Wirmo red ändå ut stormen.

Nyhetsbild

Kevin Björkströms mål räckte inte – ny förlust för Fox-herrarna

INNEBANDY Blårävarnas Golgatavandring i herrarnas Finlandsserie fortsätter. Kevin Björkström var den enda som lyckades näta borta mot PTU på lördag.

Nyhetsbild

Tvåsiffrigt för Blue Fox damer

INNEBANDY Efter sju sorger och åtta bedrövelser lossnade det plötsligt med besked för Blue Fox damer. Plötsligt kravlade man sig också upp ovanför nedflyttningsstrecket.

Nyhetsbild

Jeppisspelare ljusglimt i Blue Fox mörker: "Simo har gått mest framåt av alla i år"

INNEBANDY Det blev inget sprittande Lapplandsäventyr för Blue Fox herrar i helgen. Detta även om Nykarlebylaget hade fått fyra förstärkningar från Jeppis FBC till söndagens drabbning i Torneå.

Nyhetsbild

Santas gav inte decimerat Blue Fox någon pardon – ingen sen julklapp i Rovaniemi

INNEBANDY Då Jeppis FBC samtidigt hade match hade samarbetslaget Blue Fox bara två femmor med sig till bortamatchen mot Santas United.

Nyhetsbild

Jeppis FBC höll på att slarva bort segern – Simo Korpitie matchvinnare

INNEBANDY Jeppis FBC var på väg mot en till synes säker trepoängare men tappade en tremålsledning i andra perioden. Laget lyckades dock resa sig till sist, mycket tack vare ett hattrick av Simo Korpitie.

Nyhetsbild

MLT:s inlånade ligaspelare avgjorde i Stjärnhallen – tung förlust för Blue Fox

INNEBANDY Blue Fox gjorde igen en bra match på trettondagen, men i den sista perioden kunde MLTs ligaförstärkningar avgöra. Det känns surt och är speciellt tungt för våra unga spelare, säger tränaren Mikael Nyvall.

Nyhetsbild

Motståndarnas buss körde i diket – Blue Fox match flyttas

INNEBANDY Det blir ingen division 1-innebandy i Stjärnhallen i dag. Den buss som transporterade motståndarna Northern Stars körde i diket på lördagskvällen.

Nyhetsbild

Bortdömt mål irriterar – tung slutperiod för Blue Fox

INNEBANDY Blårävarna ledde med 3–1 efter 40 minuter och såg ut att vara på väg mot en fullpoängare. Helsinki United ville annorlunda och vände på steken i slutperioden.

Nyhetsbild

Jeppis FBC slog Goats i jämn och tät match – "Skönt vinna en sexpoängsmatch"

INNEBANDY Viktiga poäng stod på spel i Karleby. Gästerna från Jakobstad drog ifrån i tredje perioden och passerade Karlebylaget i tabellen.

Nyhetsbild

Lisette från Nykarleby på väg mot nytt FM-guld – berättar om valet att lämna Blue Fox: "Fick reda på det ganska sent"

INNEBANDY Lisette Blomqvist är bara 21 år gammal men är redan på väg att bli FM-medaljör för tredje året i rad. Den Blue Fox-fostrade målvakten har haft en fin utveckling sedan flytten till Åbo och TPS även om hon tvingats offra en hel del för att få studierna och idrottssatsningen att gå ihop.

Nyhetsbild

Klar seger för Jeppis FBC – stark inledning och avslutning bakom trepoängaren

INNEBANDY Jeppis FBC grundlade segern efter en övertygande första period mot SB Vaasa. Hemmalaget skapade lite nerv efter halva matchen men Jakobstadslaget fick igång målskyttet i tredje perioden igen och vann klart till slut.

Nyhetsbild

Svag sista period sänkte Blue Fox – trots mål av gamla rävar

INNEBANDY Blue Fox ledde lördagens match i Stjärnhallen efter två perioder. Men i den sista perioden var SB Vaasa effektivt och åkte hem med poängen.

Nyhetsbild

Den 45-årige Mikael "Slakke" Enlund gjorde comeback för Blue Fox: "Det är inte helt hopplöst"

INNEBANDY Två Blue Fox-legender gjorde comeback, men det räckte inte för poäng mot serienian PTU.

Nyhetsbild

RöVe firade målkalas på hemmaplan – "Nu tog vi väl vara på chanserna"

INNEBANDY Serieledarna från Karleby fortsätter med goda insatser i division 2. RöVe gjorde elva mål inför hemmapubliken.

Nyhetsbild

Smedman visade vägen för Blue Fox: "Johanna visade bra ledarskap på plan"

INNEBANDY Blue Fox damer tog en efterlängtad andra serieseger för säsongen.

Nyhetsbild

Simo Korpitie på målhumör för Jeppis FBC: "Han reagerar snabbt, vågar köra upp i mitten, utmana och använda sin kropp"

INNEBANDY Första femman med Simo Korpitie spetsen visade tidigt vägen för Jeppis FBC. Men vad hände egentligen i den tredje perioden?

Nyhetsbild

Blue Fox utan chans i Tammerfors – truppen är tunn

INNEBANDY Blue Fox har det alltjämt glest i spelarleden. Nu fick man bara ihop till 11 utespelare, trots att målvakten Hannah Pekkarinen spelade ute och tränaren Celine Hellström också spelade.

Nyhetsbild

Serieledarna RöVe ångar på – krossade sina gäster från Vasa

INNEBANDY Karlebylaget gladde hemmapubliken med att göra 13 mål. Väinö Venetjoki svarade för fyra fullträffar.

Nyhetsbild

Jori Isomäkis SPV spelar ligamatch i Karleby – "Vi är väldigt glada"

INNEBANDY SPV mot Happee är den första innebandyns ligamatch som spelas i Karleby.

Nyhetsbild

RöVe fick sista ordet i derbyt – Jeppisikon gjorde comeback

INNEBANDY Fredagskvällens derby blev en tajt och juste drabbning. Rödsön Veikot var målmässigt ändå nästan hela tiden steget före. Jeppis FBC:s jakt på en kvittering fick ett bittert slut då gästerna avslutade med en boll i tom bur.

Nyhetsbild

Serieledaren för tuff för Blue Fox: "Lördagens match var en större besvikelse"

INNEBANDY Ledarlaget Jokerit gav inte Blue Fox damer någon chans.

Nyhetsbild

Blue Fox herrar utan seger efter tio matcher: "Vi gör för lite mål"

INNEBANDY Blue Fox hade 15 utespelare och Anton Kallvik var tillbaka, men det räckte inte för att Blue Fox skulle kunna vända sin dystra trend.

Nyhetsbild

Svängig match för Blue Fox damer – tappade fyramålsledning

INNEBANDY Trots att Blue Fox damer ledde med 1–5 i början av den tredje perioden räckte det inte till full pott.

Nyhetsbild

Fortsatt motigt för Blue Fox herrar – nyckelspelare borta

INNEBANDY Det är fortsatt tungt för Blue Fox herrar. Men Nykarlebylaget har chans till revansch hemma mot Merikoski på söndag.

Nyhetsbild

Blue Fox kämpade men blev utan poäng – "Matchens första minut straffade oss"

INNEBANDY Det blev en målsnål tillställning när Blue Fox och HaHe möttes i Nykarleby under lördagen. Två snabba mål alldeles i inledningen av matchen räckte för att gästernas skulle bärga alla tre poäng.