Nyhetsbild
Andreas Nyvall bakar ut limporna som fått stå och förjäsa några timmar. Foto: Jonas Brunnström

Fredag är bulladag också för bagaren

Anne-May Wisén -
När de flesta andra sover som allra djupast börjar Andreas Nyvalls arbetsdag. Mellan klockan 03 och 06 är det som mest bråttom i bageriet i Pedersöre.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

-nyheter (24 timmar) 0.95 € /24h -nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Eller

Redan kund?

Logga in Skapa konto




mat & dryck
Mat & Dryck
23.3 kl 09:52
Mat & Dryck
16.3 kl 16:15
Mat & Dryck
16.3 kl 10:33
Visa fler

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan