Nyhetsbild
Hamburgare på älgfärs bli smakrik och lite festligare än en som gjorts på vanlig blandfärs. Foto: Anne-May Wisén

Vild burgare och söt dessert

Anne-May Wisén -
Älgkött är smakrikt och behöver inte kryddas speciellt mycket. Det man ska tänka på är att det är lite magrare än nötkött.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Just nu får du tillgång till e-tidningen och alla plusmärkta artiklar på webben för 1 € första månaden sedan 17,80 €/månad. Ingen bindningstid.

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
E-tidningen + -nyheter Just nu: 1 € -nyheter 9.90 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto
Mat & dryck
Visa fler
Andra läser just nu

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan